Cine este bărbatul care a violat și lăsat gravidă o femeie în comă de 26 de ani


Ultimul update: Joi 24 Ianuarie 2019 10:21
Data publicarii: Joi 24 Ianuarie 2019 07:52
Categorie: Stiri externe

În Statele Unite, poliția a arestat un asistent medical după ce o pacientă în comă a născut la un centru medical pentru îngrijire pe termen lung din Arizona.

Angajații nici nu și-au dat seama că e însărcinată. Totuși, femeia, care se află în stare vegetativă de 26 de ani, a născut un băiețel aflat acum în grijă familiei ei.

”Mă aflu aici pentru a anunța arestarea celui care, credem, a comis un act incalificabil când a agresat sexual unul dintre cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre”, au anunțat anchetatorii.

Un anume Nathan Sutherland, de 36 de ani, asistent medical cu drept de practică, angajat la Clinica Hacienda Healthcare din Arizona, a fost arestat și va fi judecat pentru două capete de acuzare: agresiune sexuală, respectiv abuz asupra unui adult vulnerabil.

El a avut-o în grijă pe victimă în perioada când a fost comisă agresiunea sexuală. După ce pacienta în comă a născut, pe 29 decembrie anul trecut, poliția a început investigațiile, inclusiv colectarea de mostre ADN de la toți angajații de sex masculin.

Jeri Williams, Poliția Phoenix: ”Printr-o combinație a muncii temeinice de polițist, declarațiilor luate de la oameni și minunilor pe care ni le oferă tehnologia ADN, am reușit să identificăm suspectul și să construim un caz care a dus la acestuia.”

Pacienta care a născut la sfârșitul anului trecut este în stare vegetativă de 26 de ani și se află la acest centru pentru îngrijiri medicale pe termen lung de când avea 3 ani.

Familia a descris-o că având "dizabilități intelectuale semnificative". Nu poate vorbi, dar poate face anumite mișcări și răspunde la sunete.

Toți cei de la clinică au susținut că nu și-au dat seama că pacienta în comă este însărcinată până când a intrat în travaliu.

Între timp, directorul și doi angajați au demisionat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: violata, coma, arestare,

Prima poză cu bărbatul arestat după ce a lăsat însărcinată o femeie în comă
Ioana, tânăra băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit la spital
Diagnosticat inițial cu laringită, un copil a ajuns în moarte cerebrală la București
VIDEO PROTVPLUS.RO