CIA are conturi pe Twitter si Facebook. "Nu putem nici sa dezmintim, nici sa confirmam ca acesta este primul nostru mesaj"

Ultima actualizare: 10-06-2014 06:59

Agentia Centrala de Informatii din Statele Unite si-a facut conturi pe retelele de socializare Twitter si Facebook, relateaza AFP.

"Nu putem nici sa dezmintim, nici sa confirmam ca acesta este primul nostru mesaj pe Twitter", spune ironic CIA, intr-un mesaj postat vineri.

Deja prezenta pe Flickr si YouTube, agentia si-a creat conturi pe aceste retele de socializare "pentru a initia un dialog direct cu opinia publica si pentru a furniza informatii privind misiunea CIA si istoria sa", explica directorul agentiei, John Brennan, intr-un comunicat.

In mesajele care vor fi postate de CIA vor lipsi insa informatii despre secrete de spionaj, fiind publicate rareori comunicate oficiale.

Agentia se prezinta astfel ca fiind "prima linie de aparare a tarii", potrivit lui Brennan.

Publicand pe Facebook o fotografie cu sediul sau din Virgina, in estul Statelor Unite, CIA a evocat in primul sau statut a 70-a aniversare de la debarcarea aliatilor in Normandia.

"CIA ii onoreaza pe americanii curajosi, care au luptat si au marcat acea zi in istorie", afirma Agentia Centrala de Informatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO