Cel mai mare criminal în serie din Germania post-nazistă. A recunoscut că a ucis 100 de oameni


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 15:36
Categorie: Stiri externe

Un fost asistent german, Niels Hogel, a recunoscut că a ucis 100 de pacienţi în prima zi a procesului său, mărturisire care-l face cel mai mare criminal în serie din Germania post-nazistă, relatează BBC.

Anchetatorii susțin că Hogel, în vârstă de 41 de ani, a administrat doze letale de medicamente pacienţilor aflați în grija sa la două spitale din nordul ţării. La tribunal, fostul asistent și-a ascuns chipul în spatele unei mape albastre.( n.r. foto)

Potrivit procurorilor, Hogel a făcut acest lucru pentru a-şi impresiona colegii atunci când resuscita pacienţii pe care îi atacase. Hogel este deja condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a șase pacienţi.

Hogel ar fi ucis 36 de pacienţi în Oldenburg şi 64 în oraşul vecin Delmenhorst între 1999 şi 2005. Când a fost întrebat de judecător dacă acuzaţiile împotriva sa sunt adevărate, Hogel a recunoscut că sunt adevărate ”aproape toate”.

Procesul, care este aşteptat să dureze până în mai, a început cu un minut de reculegere. A fost precedat de teste toxicologice pe 130 de rămăşiţe ale pacienţilor care au durat ani.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO