Ce spun vecinii despre românca ucisă într-un orăşel din Valencia. Sunetele auzite de oameni


Ultimul update: Miercuri 12 Iunie 2019 17:52
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2019 16:27
Categorie: Stiri externe

O crimă oribilă şochează opinia publică din Spania! O româncă de 36 de ani, însărcinată în 6 luni, a fost găsită decapitată în casa în care stătea cu chirie, într-un orăşel din provincia Valencia.

Trupul femeii a fost descoperit de iubitul ei, un spaniol de 32 de ani. 

Incidentul înfricoşător s-a petrecut în oraşul Xativa, Spania, unde Isabela locuia în chirie cu partenerul ei, un spaniol de 32 de ani, care lucrează în agricultură.

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor ca el a fost cel care a găsit-o pe românca moartă în casă.

Vecinii au rămas înmărmuriţi când au auzit întreaga poveste.

Tânără: "Tot ce ştiu este ca e vorba despre o femeie de 36 de ani, însărcinată în 6 luni."

Românca era dezbrăcată pe pat şi avea răni în jurul gâtului. Femeia era mama unei fetiţe şi era însărcinată cu al doilea copil. Pruncul pe care îl avea în pântece nu a supravieţuit.

Pe de altă parte, câţiva câţiva martori au declarat pentru publicaţia El Pais că au auzit ţipete în apartament cu câteva ore înainte de incident şi nu ar fi fost pentru prima dată când în casa celor doi ar fi avut loc scandaluri.

Femeie: "Încă nu se ştie ce s-a întâmplat. În fiecare zi se pierd vieţi omeneşti. Vinovaţii trebuie să plătească."

Oamenii legii din Spania nu au niciun suspect, iar presa spaniola spune că anchetatorii nu ar fi vorbit despre dovezi împotriva iubitului româncei. Colegii lui au confirmat că omul a fost la muncă în acea zi.

Comunitatea din acea zonă este în stare de şoc. Primarul localităţii Xativa a decretat zi de doliu, iar oamenii au ţinut un moment de reculegere pentru românca.

VIDEO PROTVPLUS.RO