Cea mai neagră zi a mandatului lui Donald Trump. Veștile care s-au năpustit peste Casa Albă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Doi nori masivi au apărut aproape simultan deasupra președintelui american Donald Trump și au transformat ziua de marți, 21 august, în cea mai neagră zi a mandatului său.

Două știri dezastruoase pentru Trump au apărut aproape deodată:

1. Paul Manafort, omul care a petrecut cinci luni în campania lui Trump din 2016, a fost găsit vinovat pentru 8 infracțiuni de fraudă. Cu privire la celelalte 10 acuzații aduse împotriva lui Manafort, juriul nu a putut ajunge la o concluzie unanimă.

2. Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a recunoscut că a făcut plăţi ilegale pentru a influenţa alegerile din 2016 și s-a declarat vinovat în faţa unei instanţe, conform unei înţelegeri la care ajunsese cu procuratura.

Ambele evenimente pot transforma săptămâna președintelui american într-una dezastruoasă, mai ales că ancheta specială a lui Robert Mueller asupra interferențelor rusești în alegerile prezidențiale din 2016 se apropie tot mai mult de el.

Manafort găsit vinovat, Cohen nu numai că a pledat vinovat, dar l-a și implicat pe Trump în plățile făcute ilegal pentru a-și finanța campania electorală, sunt, literalmente, o catastrofă pentru Casa Albă în acest moment.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO