Cât costă un pachet regal pentru oaspeții care vor asista la nunta prințului Harry

Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2018 20:39
Data publicarii: Marti 10 Aprilie 2018 09:18
Categorie: Internaţional

Urmează un eveniment care atrage atenţia întregii lumi - nunta prințului Harry.

A mai rămas mai puţin de o lună şi jumătate până atunci, iar capitala britanică se pregăteşte să fie luată cu asalt de turişti. Hotelurile din toată Londra, dar mai ales cele de lux, au lansat pachete speciale pentru această ocazie.

Păturile trebuie să fie neapărat de dimensiuni regale, steagul Angliei nu strică niciodată şi totul, până şi băuturile, trebuie să arate luxos.

În 2011, nunta prințului William cu Kate Middleton a adus la Londra 600.000 de turişti în plus faţă de numărul obişnuit. 60 la sută dintre ei au fost britanici şi 40 la sută străini. Aşa că hotelurile pregătesc deja, de luni bune, pachete speciale pentru nunta prinţului Harry cu fosta actriţa Meghan Markle.

Matteo Moscatelle, barman la Zetter Townhouse: "Ne aşteptăm să fim foarte-foarte ocupaţi în această perioadă."

Ultimele pregătiri pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Ceremonia, pe 19 mai

La Zetter Townhouse, de exemplu, în toată luna mai, turiştii pot închiria camere decorate în culorile Union Jack, steagul Marii Britanii. Preţurile pornesc de la 410 lire sterline pe noapte şi includ un manual de etichetă britanică, un mic dejun englezesc complet şi încă o gustare cu trimiteri la ţările celor doi miri.

Matteo Moscatelle, barman la Zetter Townhouse: "Aici avem ceaiul de după-amiază, care e şi britanic şi american în acelaşi timp. Avem produse de patiserie servite cu unt şi cornuri cu căpşuni. Jos avem partea americană. Ceva sărat de genul macaroane cu brânză sau hotdog cu chili."

Mai aproape de centrul Londrei şi la câteva minute de Palatul Buckingham, în Piccadilly Circus, se află Hotel Cafe Royal. Conducerea se laudă că lady Diana, mama prinţului Harry, venea frecvent aici.

Guillaume Marly, directorul Hotel Cafe Royal: "Venea să ia ceaiul de după-amiază aici. Avea masa şi locul ei unde stătea."

Pachetul regal de aici include cazare într-un apartament cu vedere la strada Regent şi Piccadilly Circus. Oaspeţii vor fi duşi cu limuzină la Windsor, unde are loc nunta, şi vor avea acces preferenţial la obiectivele turistice şi la furnizorii casei regale. Toată distracţia costă însă 2.600 de lire sterline pe noapte. Iar pentru încă 4.000, răsfăţul continuă cu un meci de polo. Şi nu e tot!

Guillaume Marly, directorul Hotel Cafe Royal: "O plimbare cu elicopterul deasupra Londrei, în care veţi vedea de sus palatul Buckingham, The Mall, unde vor avea loc procesiunile, etc. O şansă minunată de a vedea acest oraş într-o lumină diferită."

Iar în Covent Garden, hotelul One Aldwych mizează pe barmanul său premiat, ca să se diferenţieze de concurenţă. Botezat The Royal Cup, cockteilul conţine gin, lichior de şoc şi ceai.

Pedro Paul, barman la One Aldwych: "Este sărbătoare, aşa că trebuie să bem şampanie, deci completăm cocktailul cu şampanie şi, ca să adăugăm o tuşă regală, punem şi nişte aur comestibil."

Într-un loc, oaspeţii vor găsi pe pat un buchet din florile preferate ale lui Meghan - bujori şi mirt. Pachetul special de cazare porneşte de la 345 de lire sterline.

Fostul Principe Nicolae şi soția sa au ajutat la împădurirea unui deal din Cluj

Fostul Principe Nicolae şi soția sa au ajutat la împădurirea unui deal din Cluj

Kate Middleton a născut al treilea copil

Primele imagini cu cel de-al treilea copil al cuplului regal britanic. FOTO

O camionetă a intrat în mulțime în Toronto. Cel puțin 9 morți și 16 răniți

Bărbatul care a împușcat mortal 4 oameni, în SUA, a fost prins

Un băiat de 12 ani a plecat într-o vacanță exotică, după ce a furat cardul de credit al părinților

O mama și-a împușcat fiica de 2 ani, din greșeală: “Arma mi-a scăpat din mână”

Premierul Armeniei, Serj Sargszya, a demisionat

cainele Max

O fetiță de 3 ani a fost salvată de un câine surd și aproape orb

Singurul suspect rămas în viaţă după atacurile teroriste din Paris, condamnat în Belgia

Pereţi de zăpadă de 17 metri înălţime. Locul unde turiştii îşi doresc să ajungă vara. VIDEO

Orgie surprinsă de poliție, într-un hotel din Thailanda. Suma plătită pentru o seară în grup

Mai mulți turiști chinezi, morți în Coreea de Nord în urma unui accident rutier

Regina Elisabeta a II-a, sărbătorită cu fast la cea de-a 92-a aniversare