Fotografiile neoficiale din interiorul Casei Albe. Cum s-a fotografiat familia Trump

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Miercuri 23 August 2017 08:09
Categorie: Internaţional

De când s-au instalat la Casă Albă, Donald Trump şi familia lui au început să arate publicului culisele traiului în reşedinţa prezidenţială.

Sunt fotografii sau filmuleţe neprotocolare, făcute de ei înşişi, publicate pe reţelele de socializare. E o mare schimbare pentru Casă Albă şi nu e clar dacă e o strategie de imagine sau nu.

Înainte de a pleca de la Casă Albă, fotograful oficial al lui Barack Obama a publicat instantanee inedite surprinse în cei 8 ani de mandat: preşedintele care părea că a dat în mintea copiilor prin încăperile Casei Albe sau în timp ce punea umărul la mutarea unei canapele, dezmoraindu-se împreună cu Joe Biden ori ascultând un recital privat al lui Bono.

Spre deosebire de soţii Obama, nouă familie prezidenţială a început să arate ce se află în culise, de cum a ajuns la Casă Albă.

Fanii lor de pe Instagram i-au putut vedea pe Tiffany şi Eric Trump pe acoperişul clădirii, iar Ivanka s-a fotografiat cu soţul şi copiii în limuzina prezidenţială. Nu e de mirare, venind de la o familie atât de ataşată de media şi de reality TV.

Postările lor invită publicul în culisele Casei Albe, cum rar s-a mai întâmplat, începând cu balul de inaugurare până la micul dejun în sufrageria oficială.

Kate Andersen Brower, istoric: "Majoritatea fotografiilor pe care le-am văzut de la administraţiile precedente sunt făcute de fotografii oficiali ai Casei Albe, sunt îndelung studiate. Ei însă îşi arată puţin culisele vieţii la Casă Albă şi, într-un fel, o fac accesibilă oamenilor."

În timpul lui Obama, podul Casei Albe a fost fotografiat de o revista de arhitectură. Familia Trump a postat însă poză în care Eric Trump îşi ţine fiul atârnat de picioare, în aceeaşi încăpere. Iar soţia lui Donald Trump Jr, Vanessa, a postat un filmuleţ în care joacă bowling în rochie şi purtând tocuri.

Nu e clar dacă totul e parte dintr-o strategie, având în vedere că Trump este un preşedinte care preferă Twitter în locul conferinţelor de presă sau avem de-a face doar cu o familie modernă, aflată în centrul unei instituţii vechi.

Donald Trump s-a uitat de 3 ori la Soare fără ochelari în timpul eclipsei
Donald Trump s-a uitat de 3 ori la Soare fără ochelari în timpul eclipsei
VIDEO PROTVPLUS.RO
Nicholas Sandmann,
Un adolescent de 16 ani dă în judecată Washington Post pentru 250 de milioane de $
Primul mamifer dispărut din cauza schimbărilor climatice
Putin le promite ruşilor o îmbunătăţire a situaţiei lor "începând din acest an"
Premieră mondială. Țara unde șoferii pot avea plăcuţe de înmatriculare cu emoji
O "mireasă ISIS" povestește cum și-a petrecut noaptea nunții într-o cameră de tortură
Oraș acoperit de zăpadă neagră: ”Așa arată iarna în iad”. Explicația fenomenului bizar
shamima begum
Decizia autorităților în cazul miresei ISIS care vrea să revină în UK. Ce riscă tânăra
Trump, propus drept candidat la Nobelul pentru Pace. Cine a făcut anunțul
Momentul în care două avioane se ciocnesc în zbor, la un show aerian. VIDEO
Trump, despre întâlnirea cu Kim Jong: "Nu mă grăbesc în mod deosebit”
40 de teroriști ISIS, cu pașaport german, capturați în Siria
Avalanşă pe una dintre cele mai populare pârtii de schi. Turişti dispăruţi sub zăpadă