Fotografiile neoficiale din interiorul Casei Albe. Cum s-a fotografiat familia Trump

Dată publicare: 23-08-2017 08:09
Dată actualizare: 28-08-2017 19:39


De când s-au instalat la Casă Albă, Donald Trump şi familia lui au început să arate publicului culisele traiului în reşedinţa prezidenţială.

Sunt fotografii sau filmuleţe neprotocolare, făcute de ei înşişi, publicate pe reţelele de socializare. E o mare schimbare pentru Casă Albă şi nu e clar dacă e o strategie de imagine sau nu.

Înainte de a pleca de la Casă Albă, fotograful oficial al lui Barack Obama a publicat instantanee inedite surprinse în cei 8 ani de mandat: preşedintele care părea că a dat în mintea copiilor prin încăperile Casei Albe sau în timp ce punea umărul la mutarea unei canapele, dezmoraindu-se împreună cu Joe Biden ori ascultând un recital privat al lui Bono.

Spre deosebire de soţii Obama, nouă familie prezidenţială a început să arate ce se află în culise, de cum a ajuns la Casă Albă.

Fanii lor de pe Instagram i-au putut vedea pe Tiffany şi Eric Trump pe acoperişul clădirii, iar Ivanka s-a fotografiat cu soţul şi copiii în limuzina prezidenţială. Nu e de mirare, venind de la o familie atât de ataşată de media şi de reality TV.

Postările lor invită publicul în culisele Casei Albe, cum rar s-a mai întâmplat, începând cu balul de inaugurare până la micul dejun în sufrageria oficială.

Kate Andersen Brower, istoric: "Majoritatea fotografiilor pe care le-am văzut de la administraţiile precedente sunt făcute de fotografii oficiali ai Casei Albe, sunt îndelung studiate. Ei însă îşi arată puţin culisele vieţii la Casă Albă şi, într-un fel, o fac accesibilă oamenilor."

În timpul lui Obama, podul Casei Albe a fost fotografiat de o revista de arhitectură. Familia Trump a postat însă poză în care Eric Trump îşi ţine fiul atârnat de picioare, în aceeaşi încăpere. Iar soţia lui Donald Trump Jr, Vanessa, a postat un filmuleţ în care joacă bowling în rochie şi purtând tocuri.

Nu e clar dacă totul e parte dintr-o strategie, având în vedere că Trump este un preşedinte care preferă Twitter în locul conferinţelor de presă sau avem de-a face doar cu o familie modernă, aflată în centrul unei instituţii vechi.


VIDEO PROTVPLUS.RO