Iat-o pe Elena Udrea a Greciei. Femeia care se bate pentru drepturile grecoaicelor in politica

Dată publicare: 05-11-2011 10:20
Dată actualizare: 26-10-2012 09:23


Eva Kaili

Cei de la Business Insider au dezbatut in amanunt problemele cu care se confrunta Grecia. Cu o zi inaintea votului din Parlamentul elen cu privire la premierul George Papandreou, publicatia a prezentat un interviu cu unul dintre parlamentari.

Este vorba despre Eva Kaili, membru al Parlamentului elen, care nu era inca decisa daca sa voteze pentru sau impotriva premierului.

Cum in astfel de situatii orice vot conteaza, editorii de la Business Insider spun ca soarta capitalismului in Grecia a depins si de decizia acestei blonde, care in cele din urma a votata pentru Papandreou.

“Iata unde a ajuns lumea”, concluzioneaza Bussines Insider.

Premierul a trecut acest test la mustata: cu 153 de voturi pentru si 145 impotriva. Rezultatul nu era deloc sigur, caci mai multi deputati din partidul lui Papandreou amenintasera ca vor vota impotriva lui. I-a imbunat probabil faptul ca seful Guvernului a renuntat la ideea referendumului.

Odata cu acest vot de incredere al Parlamenului elen, Europa scapa de amenintarea haosului ce se putea declansa daca statul grec astepta referendumul din decembrie, in loc sa treaca la noi masuri de austeritate.

Sursa: Business Insider

Tags: grecia,


VIDEO PROTVPLUS.RO