Cadavrul unui primar din Mexic, dat dispărut în 2018, descoperit pe malul unui râu

Ultima actualizare: 09-01-2020 10:39
Cadavru
iStock

Trupul neînsufleţit al lui Daniel Esteban Gonzales dat dispărut în 2018 la două luni după ce a fost ales primar al unei localităţi din statul mexican Guerrero (sud) a fost descoperit pe malul unui râu, a anunţat Parchetul local, informează AFP.

Gonzales, membru al Partidului Revoluţiei Democratice (PRD, stânga), a fost ales primar al localităţii Cochoapa în urma alegerilor care au avut loc la 1 iulie 2018, însă a dispărut la 2 septembrie înainte de a-şi prelua funcţia, transmite Agerpres.

Soţia lui, Edith Rivera Lopez, a ocupat atunci funcţia de primar, la decizia Congresului acestui stat din sudul Mexicului. Rivera Lopez i-a acuzat pe militanţii locali ai Partidului Revoluţionar Instituţional (PRI) ca fiind responsabili de dispariţia soţului său, pe fondul rivalităţilor politice înainte de alegeri.

Alegerile din 2018, atât prezidenţiale, cât şi parlamentare, au fost marcate de un val de violenţe în timpul cărora mai mult de 130 de politicieni au fost asasinaţi, în special la nivel local.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO