Britanicul care a primit 22 de condamnari la inchisoare pe viata pentru pedofilie. Faptele ingrozitoare pe care le-a comis

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59

Un barbat din Marea Britanie a primit 22 de condamnari la inchisoare pe viata, dupa ce a recunoscut ca a abuzat aproape 200 de copii, relateaza CNN.

Richard Huckle, in varsta de 30 de ani, a fost arestat pe aeroportul Gatwick, de langa Londra, in 2014, in timp ce se intorcea din Malaysia, unde a comis majoritatea abuzurilor.

Huckle se dadea drept profesor si avea un blog in care a povestit pe larg cum a supus abuzurilor sexuale aproximativ 200 de copii din comunitatile sarace malaeziene, din scoli sau orfelinate. Cel mai mic dintre ei avea 6 luni, au aratat procurorii care au cerut condamnarea barbatului. Desi abuzurile au avut loc in Malaysia si Cambodgia, legea britanica permite condamnarea cetatenilor sai daca acestia incalca legea peste hotare.

In fata judecatorilor, procurorii au prezentat imaginile si clipurile facute de Huckle in timp ce ii viola pe copii si pe care le urca apoi pe internet. Autoritatile au gasit in calculatorul tanarului peste 20.000 de astfel de imagini infioratoare, precum si un "manual" destinat pedofililor. In fata dovezilor cutremuratoare, judecatorii l-au condamnat pe Huckle la inchisoare pe viata, la 22 de capete de acuzare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO