Bradul de Craciun de la Casa Alba are 2,5 m si a fost decorat in 4 zile

Ultima actualizare: 21-05-2012 08:15
Casa Alba

Bradul de Craciun oficial al familiei prezidentiale americane a fost impodobit in Camera albastra de la Casa Alba, in patru zile si jumatate, de o mica armata de oameni, pomul avand doi metri si jumatate in inaltime si o circumferinta de trei metri.

Casa Alba a dat publicitatii un clip video in care prezinta operatiunea instalarii si decorarii bradului de Craciun. Pomul provine din Pennsylvania si a ajuns la Casa Alba, fiind intampinat de Michelle Obama impreuna cu fiicele sale, saptamana trecuta. Pe langa decorarea bradului oficial de la Casa Alba, familia Obama va participa, joi, la aprinderea luminitelor din bradul national, in Presidents Park din Washington.

Evenimentul, al carui amfitrion va fi actorul si cantaretul de hip hop Common si in cadrul caruia vor concerta BB King, Maroon 5, Sara Bareilles si altii, va fi difuzat in direct pe internet.

Michelle Obama a ales sa sarbatoreasca cel de-al doilea Craciun al familiei sale la Casa Alba punand accentul pe prieteni, familie, copii, muzica si cadouri simple, naturale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO