Beverly Hills, o adevărată Mecca a turiştilor, afectat de politică lui Trump împotriva migranţilor


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 11 Septembrie 2017 08:51
Categorie: Stiri externe

Pesedinetele Trump a început în vara o controversată politică împotriva imigranţilor din anumite ţări muslmane. Măsurile luate, dar mai ales retorică lui i-au descurajat pe mulţi musulmani să mai vină în vizită în America.

La Beverly Hills au fost mult mai puţini vizitatori din Orient, în comparaţie cu anii trecuţi. Şi această scădere s-a simţit la încasări.

Rodeo Drive, în centrul oraşului Beverly Hills, este o adevărată Mecca a turiştilor din afară Statelor Unite, atraşi de buticurile designerilor faimoşi şi hotelurile de lux.

Iulie şi august sunt luni de vârf, iar acum, când vine momentul bilanţului, lucrurile nu stau tocmai bine. Încasările sunt mai mici că anul trecut, că urmare, mai ales, a scăderi numărului vizitatorilor din Orient.

Iar aceştia, de multă vreme, reprezentau o partea considerabilă a trurismului la Beverly Hills.

După măsurile anunţate de administraţia Trump, privind imigraţia din anumite ţări musulmane, retorică preşedintelui american şi confuzia care s-a creat în aeroporturi, tot mai mulţi musulmani au renunţat la ideea unor vacanţe în America.

Nici chinezii nu prea se înghesuie, dar în cazul lor, spun specialiştii, vizitele în străinătate pentru cumpărături ... "de firma" au scăzut pe măsură ce cumpărăturile on-line au devenit tot mai populare. Nici un dolar puternic în comparaţie cu euro nu ajută turismul.

Stare de catastrofă naturală în Florida. Peste 7 milioane de locuințe au rămas fără curent
Uraganul Irma: 6,3 milioane de oameni, evacuați din Florida. ”Cea mai catastrofală furtună văzută vreodată”
VIDEO PROTVPLUS.RO