Barbatul din SUA care a daruit 5.000 de perechi de incaltaminte celor fara adapost, in trei ani. Motivul generozitatii sale

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15
Andre McDonnell

Andre McDonnell, un barbat de 40 de ani, din New York, a impartit, pe decursul a trei ani, peste 5.000 de perechi de incaltaminte persoanelor fara adapost prin intermediul organizatiei sale de caritate.

Ideea din spatele proiectului este una foarte simpla: Andre primeste incaltamintea din donatii, apoi o curata si o repara si o da mai departe celor care au nevoie de ea, potrivit CNN.

Acesta cheltuie pana la 60 de dolari saptamanal pentru a spala incaltamintea pe care o primeste. De fiecare data cand ofera o pereche de incaltaminte unei persoane fara adapost, Andre face o poza cu respectivul om.

Pozele le urca apoi pe contul sau de Instagram, unde are peste 2.000 de abonati. Barbatul a povestit ca totul a inceput in urma cu trei ani, cand, in timpul unui meci de baschet, a observat o persoana fara adapost care nu avea nimic in picioare.

Andre i-a oferit propria incaltaminte. "In timp ce ma indepartam, simteam pamantul gol sub picioarele mele si m-am gandit ca trebuie sa fac mai mult de atat", a spus americanul.

"Mereu am fost genul de om care nu a dat bani celor infometati, ci mai degraba le-a luat de mancare. Este un sentiment minunat sa vad pe cineva incaltat in pantofii pe care tocmai i-am dat", a mai spus Andre.

Barbatul si-a extins organizatia de binefacere in Philadelphia si Paris, iar acum ofera nu doar incaltaminte, ci si mancare sau imbracaminte. Organizatia sa, It's from the Sole, are si o pagina de Facebook, unde cei interesati pot sa faca donatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO