Bărbat dat afară dintr-un avion din cauza unui somnifer. „Stewardesa se purta ca un judecător”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 03 Noiembrie 2018 14:38
Categorie: Stiri externe
Avion

Un canadian a fost dat jos dintr-un avion, după ce a luat un somnifer prescris de medic. Problemele au început atunci când o sterwardesă a încercat să îl trezească înainte ca avionul să decoleze.

Stephen Bennet, soția și fiul său plecaseră din British Columbia și se îndreptau spre Cuba, având escală la Toronta. Bărbatul a povestit că în noaptea primului zbor nu reușise să zboare, așa că înainte să se urce în al doilea avion a luat un somnifer prescris de medic, scrie BBC News.

Stephen Bennet, care se recuperează din urma unui atac de cord, s-a îmbarcat rapid și apoi a adormit. Când s-a trezit, soția lui i-a spus că „trebuie să coboare”, pentru că stewardesa îl consideră „urgență medicală.”

Însoțitoarea de bord a chemat paramedicii, care l-au scos din avion într-un scaun cu rotile. După aceea, i-au făcut testele de rutină și i s-a spus că este ok, însă i s-a cerut să își contacteze medicul, care să îi trimită un document scris care să certifice că este apt să zboare.

„A fost umilitor. Practic, stewardesa a devenit judecător, jurat și executor”, a spus el.

Compania aeriană, însă, îi ia partea însoțitoarei, precizând că dacă echipajul de zbor consideră că siguranța unei persoane e pusă în pericol, poate să îl dea jos din avion „din precauție.”

„Susținem decizia echipajului și credem că ceea ce i s-a oferit pasagerului este rezonabil”, a precizat compania pentru BBC News.

După aceea, familiei i s-a spus că poate zbura spre Cuba abia peste o săptămână, așa că aceștia au fost nevoiți să plătească peste 1.500 de doalari pentru bilete la o nouă companie.

Totodată, au ratat două zile din vacanța all-inclusive planificată.

„Ne-au distrus entuziasmul legat de această excursie”, a mai spus el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO