"Banda Crocodililor" din Bulgaria a atacat din nou. Dar si politistii

14-12-2009 00:00


"Banda Crocodililor", o grupare de hoti care in ultimii ani a atacat turisti straini, inclusiv romani, pe soselele din Bulgaria, a dat o noua lovitura, cu urmari dramatice.

Deghizati in politisti, raufacatorii l-au silit pe turc sa iasa de pe carosabil, apoi l-au pradat de 5.000 de euro si alte bunuri. L-au abandonat incatusat la marginea drumului si i-au incendiat masina.

Dupa jefuirea soferului, raufacatorii s-au angajat intr-un schimb de focuri cu politia. Unul dintre infractori a fost impuscat mortal. Mobilizate pana la ultimul om, fortele de politie din tara vecina ii cauta si pe ceilalti doi suspecti in legatura cu jaful de pe soseaua care leaga Sofia de Plovdiv.

Cei trei au fost retinuti pentru scurt timp in 2004 si au fost eliberati din lipsa de probe. Acestei bande de "haiduci" le-au cazut victime si romanii cu drum prin Bulgaria. De pilda, in septembrie 2007, opt studenti romani care se indreptau spre Turcia au avut marele ghinion sa fie opriti de un fals echipaj de politie. In cateva minute, romanii au ramas fara masina, acte si bani.

Televiziunea nationala a difuzat un apel pentru informatii care sa ajute la prinderea suspectilor. Bulgarii au fost insa avertizati ca este vorba despre indivizi periculosi, dotati cu arme automate si veste antiglont.
 

Tags: jafuri, bulgaria,

VIDEO PROTVPLUS.RO