Baiatul de 9 ani, care a salvat 6 persoane din foc, inmormantat cu onoruri. De ce nu si-a putut salva propria viata

Ultima actualizare: 02-02-2014 06:57
Tyler Doohan

Un baiat-erou, de 9 ani, a murit in timp ce incerca sa isi salveze bunicul dintr-un incendiu, dupa ce salvase alte 6 rude.

Tyler Doohan, din East Rochester, statul american New York, a fost inmormantat la 9 zile dupa ce a murit din cauza fumului inhalat intr-o remorca, alaturi de bunicul sau.

Pompierii locali l-au adoptat ca pe unul dintre ai lor si i-au organizat o ceremonie de inmormantare oficiala. Peste 100 de pompieri au participat la ceremonia de omagiere a lui Tyler, infomeaza CBS.

Un sir de masini si autospeciale de pompieri s-au indreptat, miercuri, catre biserica St. John din Rochester, unde avea loc ceremonia funerara pentru Tyler Doohan si alte doua victime, bunicul si strabunicul sau vitreg.

Pompierii din intreg tinutul Rochester s-au imbracat in uniforme albastre si si-au pus manusile albe. Afara, masinile de pompieri s-au aliniat pe strazi, iar pompierii au dirijat traficul.

Chris Ebmeyer, seful pompierilor locali din Penfield, a declarat ca 9 persoane locuiau in rulota de 80 de metri patrati. Focul a izbucnit dimineata, in jurul orei 4:45.

Tyler petrecea noaptea in rulota bunicului, pentru ca nu era o zi de scoala. El a fost primul care s-a trezit, in momentul in care patura care il acoperea pe varul sau, in varsta de 4 ani, a luat foc.

Baiatul a reusit sa trezeasa sase persoane care dormeau in rulota, patru adulti si 2 copii, dar a murit in timp ce incerca sa isi ajute bunicul, care era invalid.

"A salvat sase persoane. Toti ar fi murit daca el nu i-ar fi trezit", a declarat Ebmeyer. "Il consideram un pompier onorific."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO