Baiatul-broasca testoasa! I-a crescut o carapace pe spate

01-06-2010 00:00

Maimaiti Hali

Chinezul Maimaiti Hali a primit sansa la o noua viata dupa ce medicii au reusit sa-i indeparteze de pe spate o cochilie uriasa de piele intarita.

Baiatul in varsta de 8 ani a trecut printr-o operatie de doua ore in care medicii i-au taiat, pur si simplu, de pe spate, uriasa carapace.

“Ni s-a spus ca operatia nu este posibila cat baiatul este foarte mic, asa ca am asteptat. Dar ciudata malformatie a crescut din ce in ce mai mare si a inceput sa semene cu o carapace de broasca testoasa”, a spus Maimaiti Musai, tatal baiatului.

“Oamenii faceau glume pe seama lui si am vrut sa punem capat situatiei. Este un baiat atat de bun si de curajos si niciodata nu s-a plans. Suntem foarte bucurosi ca starea lui s-a ameliorat”, a adaugat tatal lui Hali.

Medicii de la Spitalul Militar General Urumqi au spus ca uriasa cochilie a fost inlocuita cu grefe de piele de pe scalpul si picioarele baiatului.

“A fost un pic dureros, dar de acum nu mai trebuie sa-mi fac griji ca ma vor batjocori copiii. Abia astept sa ies afara fara camasa pe mine si sa merg sa inot cu prietenii”, a spus Maimaiti Hali.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO