Avion blocat în aeroport din cauza unei femei. Ce le-a făcut unor musulmani

Dată publicare: 14-07-2019 16:58
Dată actualizare: 14-07-2019 17:08


Avion

Un zbor al companiei Thomas Cook, care se îndrepta dinspre orașul turc Dalaman spre Londra, a fost blocat timp de 70 de minute într-un aeroport din cauza unei femei britanice.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a început să jignească trei bărbați musulmani, numindu-i „teroriști”. Într-un acces de furie, aceasta a spus că refuză să zboare cu ei în același avion, scrie Mirror.

Femeia și-a îndreptat furia și spre angajații companiei aeriene, pe care i-a numit „dezgustători” pentru că o obligă să zboare în același avion cu cei trei bărbați, spunând despre ei că „n-ar trebui să aibă voie la bord.”

„Stătea în partea din față a avionului strigând că e abuzată. Spunea că nu vrea să zboare în acelați avion cu ei și că refuză să lase avionul să decoleze dacă ei sunt la bord. Striga că aceștia sunt o „amenințare”, a spus o pasageră.

După aceea, femeia și-a justificat comportamentul susținând că a avut „un atac de panică.”

„Copiii plângeau. Am văzut lacrimi în ochii unei femei mai în vârstă. Cei trei bărbați musulmani s-au simțit jigniți, dar au rămas calmi.”

După 70 de minute, femeia a fost dată jos din avion și predată poliției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO