Autorul atacului de la Washington fusese spitalizat in august pentru ca auzea voci


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 09:47
Categorie: Stiri externe
Politia SUA

Autorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat in doua spitale militare la inceputul lui august, dupa ce a contactat politia din Rhode Island, sustinand ca aude voci si are probleme cu somnul.

Anuntul a fost facut de oficiali, citati de Washington Post, in editia electronica.

Politia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august si a raspuns in jurul orei 06.30, potrivit unui raport al politiei. Alexis le-a spus agentilor ca este intr-o calatorie de afaceri si s-a mutat din hotel in hotel pentru a scapa de trei persoane care il tin treaz "vorbindu-i si trimitandu-i vibratii in corp", potrivit politiei.

Alexis le-a spus politistilor ca nu are cazuri de boli psihice in familie, "si ca nu a avut niciodata niciun fel de episod de tulburari psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la politia din Newport, care a trimis o copie a raportului catre Naval Station Newport.

Lisa Rama, un ofiter pentru afaceri publice de la Naval Station Newport, a declarat ca oficialii de baza militara din Rhode Island coopereaza cu FBI, refuzand sa raspunda daca politia militara a urmarit raportul din august.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO