Au jefuit un camion plin cu lingouri de AUR. Metoda simpla folosita de o banda de hoti

Ultima actualizare: 06-03-2015 07:27
lingouri de aur

Un camion blindat plin cu lingouri de aur a fost jefuit atunci cand a oprit pe autostrada. Suna a scenariu de film, dar s-a intamplat luni seara, in Statele Unite.

Camionul transporta 275 de lingouri, valorand 4,8 milioane de dolari, potrivit AP. Atacul a avut loc pe autostrada 95, intr-o zona mai necirculata in mijlocul unei paduri, atunci cand soferul a tras vehiculul pe dreapta din cauza unor probleme tehnice.

Aproape imediat a aparut o duba alba cu trei oameni inarmati la bord. Acestia i-au legat pe paznicii camionului sub amenintarea armelor si au furat tot aurul, desi nu s-a precizat cum au reusit sa deschida vehiculul blindat. Nimeni nu a fost ranit si nu se stie cum au aflat jefuitorii de problemele tehnice ale camionului care transporta valori.

Pretioasa incarcatura era transportata din Miami in Massachusetts, fiind destinata, se pare, unor bijutieri din orasul Attleboro, celebru pentru giuvaerurile realizate aici. Ancheta este condusa de seriful local cu ajutorul FBI, insa chiar daca incarcatura nu va fi recuperata, ea era oricum asigurata. Autoritatile ofera o recompensa de 50.000 de dolari pentru orice informatie care va duce la arestarea hotilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO