Are doar un an, dar deja da tonul in moda. Pantofii si vesta purtate de Printul George, epuizate in magazine

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Nu vorbeste si nu merge inca, dar deja da tonul in moda. Printul George a ajutat, fara sa vrea, ca doua companii sa-si sporeasca semnificativ vanzarile.

E vorba de firmele care au produs pantofii si vestuta pe care le poarta micul print in ultimele fotografii date publicitatii de parintii lui.

Mamicile din Marea Britanie s-au repezit sa cumpere, pentru copiii lor, aceleasi articole de imbracaminte si incaltaminte.

Nu se mai mira nimeni ca tinutele purtate de ducesa de Cambridge incep sa se vanda imediat ca painea calda. Dar, cand palatul a dat publicitatii trei fotografii cu adorabilul print George, mii de supusi au cautat sa cumpere hainute si pantofiori ca ai lui.

"Se vand de 10 ori mai bine decat saptamana trecuta", a spus Denise Aldous, reprezentanta unei companii.

Pantofii cu bareta, creati speciali pentru copii care abia invata sa mearga, sunt realizati de o firma cu doua secole de traditie. Conducerea aflase ca ducesa Catherine le-a vizitat unul dintre magazine si a cumparat o astfel de pereche de pantofi. Insa, cand printul George a aparut incaltat astfel in fotografiile de Craciun...

''Am inceput sa sarim in sus de bucurie. Pe cuvantul meu!', a mai spus Denise.

"Acum si copilul dvs. poate avea pantofi de print pentru suma, nu foarte mare, de 57 de dolari", spune corespondentul CNN, Jeanne Moos.

Adica 36 de lire sterline, un pret nu foarte mic, dar nici atat de mare incat sa-si permita sa-l plateasca doar familia regala. Si nu e vorba doar de pantofi. Vestuta cu garzile de la palatul Buckingham, care costa 16 lire sterline, s-a epuizat aproape imediat din magazine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO