Apelul unui pastor din SUA catre enoriasi: Am nevoie de un avion de 65 mil. de dolari, pentru a raspandi cuvantul Domnnului

Ultima actualizare: 17-03-2015 06:52

Un pastor din Statele Unite viseaza la un avion de lux si vrea ca enoriasii sa ii si doneze banii pentru achizitie.

Aeronava de 65 de milioane de dolari va inlocui aparatul de zbor vechi, folosit pana acum de liderul spiritual pentru a raspandi in toata lumea cuvantul Domnului.

Cei 200 de mii de membri ai sectei sunt indemnati sa doneze macar 300 de dolari fiecare, pentru ca pastorul multi-milionar sa fie multumit.

"Daca toti enoriasii sau partenerii nostri, din toata lumea, ar dona cate 300 de dolari, am putea sa cumparam acest avion foarte repede. Orice contributie, de la oricine, este binevenita si apreciata", spune acesta.

Pastorul care se numeste sugestiv Creflo Dollar nu isi transmite dorintele pe ocolite. Intr-un mesaj video postat pe site-ul personal, insa indepartat intre timp, le spune foarte clar enoriasilor ca are nevoie de un nou avion, pentru a-si continua in siguranta calatoriile in toata lumea.

"Vom ateriza in Nairobi, Kenya. Zburam mii de kilometri in fiecare an, pentru a schimba mii de vieti", le mai transmite pastorul.

Nu vrea insa o aeronava oricare. Viseaza la un Gulfsteam G-650, cea mai rapida aeronava din aviatia civila si preferata miliardarilor americani. Avionul cu 14 locuri costa insa 65 de milioane de dolari. Biserica are un aparat vechi, care a suferit o defectiune in timpul unei calatorii, iar pastorul a trecut printr-o aterizare cu emotii.

"A fost momentul in care mi-am dat seama ca ar trebui sa incep sa ma rog la Dumnezeu pentru un avion nou", adauga acesta.

Creflo Dollar a pus in urma cu doua decenii bazele unei secte crestine care conditioneaza prosperitatea personala de credinta in Dumnezeu si de donatile catre Biserica.

Dollar a ajuns rapid unul dintre cei mai populari pastori din Statele Unite si sunt zvonuri ca ar fi si dintre cei mai avuti. Are numeroase proprietati si o avere estimata la 27 de milioane de dolari. In 2012 a ajuns in mijlocul unui scandal, dupa ce a fost arestat pentru ca si-ar fi agresat unul dintre cei cinci copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO