Angela Merkel a cerut intreruperea unui interviu pe care il acorda televiziunii ZDF, pentru ca i s-a facut rau

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
Angela Merkel

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a cerut intreruperea unui interviu pe care il acorda televiziunii germane ZDF, deoarece se simtea rau.

Conform Bloomberg, care il citeaza pe purtatorul sau de cuvant, Steffen Seibert, Merkel, in varsta de 60 de ani, "s-a simtit rau pentru un moment", in timpul interviului pe care l-a acordat luni, 8 decembrie, televiziunii ZDF. "A trebuit sa manance si sa bea ceva, iar apoi a continuat interviul", a mai spus Steffen.

La cateva ore dupa acest incident, Merkel a participat la un eveniment organizat in Cologne, unde partidul sau, Uniunea Crestin Democrata, avea o conventie de 2 zile. Acolo, a precizat cotidianul Bild, Merkel a mancat chiftele si a baut vin.

Angela Merkel a fost aleasa pentru a opta oara presedinte al formatiunii conservatoare Uniunea Crestin-Democrata (CDU), cu 96,72 la suta din voturi. In anul 2012, Merkel a primit 97,94 la suta din voturi, cel mai bun scor.

Merkel a fost singurul candidat al scrutinului organizat in timpul congresului federal desfasurat la Koln, in vestul Germaniei. Angela Merkel este cancelar al Germaniei de 9 ani, fiind liderul CDU de 14 ani. Merkel a fost prima femeie ajunsa la conducerea unui mare partid politic german.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO