Angajata unui fast-food din SUA a gasit 100.000 de dolari intr-un rucsac. Ce se va intampla cu banii

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15
Sahista Bakawla

Sahista Bakawla, angajata unui restaurant Burger King din California, a gasit, intr-un rucsac uitat la o masa, suma de 100.000 de dolari, alaturi de o punguta de marijuana, dulciuri si tigari.

Aceasta a asteptat ca proprietarul rucsacului sa se intoarca sa-l recupereze, insa, cand a vazut ca nu se intampla nimic, l-a dus la managerul restaurantului pentru a-l deschide, in speranta ca vor gasi un act de identitate inauntru, potrivit Daily Mail.

Nu mica le-a fost surpriza cand inauntru au descoperit 100.000 de dolari si niciun act de identitate. "Sunt in tara asta de 26 de ani si timp de 15 ani am avut doua locuri de munca, inainte de a cumpara restaurantul asta. Sunt un om muncitor, nu vreau banii astia, poate apartin cuiva", a spus managerul, Altaf Chaus.

Politistii spun ca nu au cum sa-l identifice pe proprietarul rucsacului, insa incearca sa afle detalii la bancile din zona.

Potrivit legii americane, daca nimeni nu incearca sa recupereze banii timp de sase luni, atunci acestia ii vor reveni lui Chaus.

Acesta din urma a spus ca, daca va primi cei 100.000 de dolari, ii va dona catre o cauza nobila.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO