Americanii risca sa ia si mai mult greutate! Nu mai au bani de fitness

03-01-2009 00:00

Mai saraci si mai deprimati, ca-n alte timpuri americanii renunta la micile rasfaturi de zi cu zi. Printre acestea si abonamentul la sala de gimnastica.


Ingrijorati, instructorii de fitness se plang ca au putini clienti si ca majoritatea prefera sa isi faca exercitiile acasa, unde nu-i costa nimic.

In salile de fitness care erau de obicei pline, acum clientii gasesc usor un loc liber la aparate.

Ce se vede cu ochiul liber in salile unde bate vantul, este confirmat si de Asociatia Cluburilor de Sanatate si Sport. Statistica arata ca numarul abonamentelor a scazut drastic in ultimele luni. Asa ca, salile de fitness incearca sa atraga clientii oferindu-le preturi atractive.

Asta nu inseamna ca americanii s-au lasat definitiv de gimnastica. Multi isi fac exercitiile in sufrageria de-acasa.

Instructorul de fitness Angel Stone spune ca o sticla plina cu apa modeleaza muschii bratelor la fel de bine ca niste gantere.

Pentru cei nu foarte motivati, mersul la sala are un alt gen de avantaje: "Numai faptul ca ii vezi pe ceilalti facand exercitiile pe care trebuie sa le faci si tu, te ajuta si ii ajuta pe multi sa isi duca la capat programul de fitness in noul an," a dezvaluit William Spencer, manager sala fitness.


VIDEO PROTVPLUS.RO