Am trait s-o vedem si pe-asta! Vladimir Putin, calare pe un Harley Davidson


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 00:21
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Premierul rus Vladimir Putin, aflat intr-o vizita in Crimeea, s-a bucurat de senzatiile oferite de un Harley Davidson cu 3 roti. Ba mai mult Vladimir Putin a divagat pe tema motocicletei ca simbol al libertatii.

Purtand ochelari de soare, manusi de piele negra si haine de aceeasi culoare, premierul rus si-a oferit in Ucraina, o escapada neobisnuita. A participat la un festival al impatimitilor de motociclete Harley Davidson, organizat langa Sevastopol, unde este stationata flota rusa din Marea Neagra,.

Conducand degajat in fata unei cohorte de motociclisti, seful guvernului de la Moscova a fost primit cu aplauze. Si e putin probabil sa mai fi fost vreodata aclamat de asemenea multime pestrita.

Fara sa stea pe ganduri, Putin s-a suit apoi la tribuna improvizata si s-a lasat prada unui inedit elan liric.

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Vladimir Putin i-a bulversat pe toti cei prezenti incheindu-si fuliminant discursul in limba ucrainiana!

Apoi, Putin si-a facut loc in prorgam si pentru o intalnire cu presedintele pro-rus Viktor Ianukovici. De la instalarea acestuia la putere la Kiev, relatiile ruso-ucraniene s-au incalzit, subit dar deloc surprinzator.

Vladimir Putin a facut pana de cauciuc
Vladimir Putin, ambasadorul ursilor polari!
Yecaterina lui Putin. SEX cu Opozitia ca sa afle secrete pentru
VIDEO PROTVPLUS.RO