Alerta in SUA. Aproximativ 20 de elevi au fost injunghiati de un coleg la un liceu din Pennsylvania

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
atac SUA

Un elev si-a injunghiat aproximativ 20 de colegi, miercuri dimineata, intr-un liceu din apropiere de Pittsburgh (Pennsylvania, estul Statelor Unite), au anuntat autoritatile locale, adaugand ca atacatorul a fost arestat, relateaza AFP.

Chris Kaufmann, directorul spitalului din apropierea institutiei scolare a declarat pentru CNN ca mai multi elevi prezinta rani grave: trei dintre ei au fost transferati inca de la sosire in blocul operator.

"Sunt rani grave, din opt pacienti cati am primit, doi sunt in sala de operatie iar al treilea este dus in acest moment. (...) Cei doi pacienti operati, cei mai afectati, au pierdut mult sange", a precizat Kaufmann.

Aceasta agresiune s-a produs la Franklin Regional High School, din Murrysville, la aproximativ 25 de kilometri est de Pittsburgh, in jurul orei 07.15 (14.15 ora Romaniei). Toate scolile primare din imprejurimi au fost incercuite, potrivit conducerii liceului.

Suspectul arestat este un elev al institutiei, a declarat Dan Stevens, un purtator de cuvant al celulei de criza din comitatul Westmoreland. Stevens a adaugat ca agresorul a fost retinut de agentii de politie ajunsi rapid la fata locului. Numele sau nu a fost dezvaluit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO