Aleksei Navalnîi, recuperat în proporție de 90%. Ce își amintește de dinainte de otrăvire

Ultima actualizare: 10-09-2020 20:19

Opozantul rus Alexei Navalnîi s-a recuperat fizic în proporţie de 90 la sută, şi complet, din punct de vedere psihic, conform presei germane, care citează surse medicale, de la spitalul Charite, din Berlin.

Navalnîi poate vorbi din nou şi îşi aminteşte toate evenimentele de până la otrăvire, inclusiv momentul în care a ajuns în toaleta avionului, unde și-a pierdut cunoştiinţa.

Administraţia spitalului a luat măsuri suplimentare de securitate, anticipând mai mulţi vizitatori. Pentru a ajunge unde este internat pacientul, trebuie să treci de trei cordoane de poliţişti.

Navalnîi s-a recuperat cu mult mai rapid decât în alte cazuri similare de otrăvire. Medicii pun acest fapt pe seama reacţiei rapide a piloţilor şi echipei medicale din avionul care l-a adus la Berlin din Siberia.

Unele guverne occidentale cred că Alexei Navalnîi a fost otrăvit de serviciile secrete ruseşti, cu aprobarea Kremlinului.

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a spus că e o "probabilitate substanţială" ca otrăvirea să fie ordonată de înalţi oficiali ruşi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!