Ajutor neasteptat pentru trei frati orfani. Mama lor a murit de cancer, iar ei nu aveau cu ce sa o inmormanteze

19-05-2014 12:57


Karries Finney

Copiii indurerati care nu au avut bani sa isi ingroape mama au fost ajutati de un samaritean care a gasit scrisoarea acestora legata de un balon.

Renee Finney, in varsta de 42 de ani, a murit la inceputul lunii mai, din cauza unui cancer in locuinta sa. Tristetea copiiilor ei a fost amplificata de faptul ca moartea subita i-a lasat in incapacitatea de a platit pentru inmormantare. De ziua mamei, cei trei copii au incercat sa stranga banii, 10.000 de dolari, vanzand prajituri facute in casa si spaland masini, scrie The Daily Mail.

Ei i-au scris mesaje mamei lor, pe care le-au legat apoi de baloane si le-au dat drumul in aer. "Buna, mama. Imi e dor de tine si sper ca o sa vii sa ma vizitezi in curand, pentru ca vreau sa te intreb de ce ai plecat atat de repede", a scris unul dintre frati in mesaj.

Unul dintre baloane a aterizat la 50 de kilometri distanta, pe treptele lui Yvette Melton. Aceasta a fost atat de impresionata de scrisoare incat a cautat pe internet informatii despre numele din mesaj. A gasit necrologul lui Renee si a sunat la capela unde se afla trupul acesteia. Asa a aflat ca familia avea nevoie de bani pentru inmormantare.

Impreuna cu seful sau, Yvette a luat decizia sa ii ajute pe cei trei frati. In doua ore au strans de la angajati 2000 de dolari iar in cateva zile, suma a ajuns la 12,600 de dolari.

"Vreau sa va multumesc. Mama nu avea asigurare de viata si am vrut sa o inmormantam cum trebuie", a declarat Karries, una dintre fiice.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO