Accident exploziv pe o autostrada din SUA. 30 de tone de motorina au bubuit

×
Codul embed a fost copiat

Accident exploziv pe o autostrada din Statele Unite. Un sofer neatent a lovit in plin o cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina. Au urmat o explozie si un incendiu urias.

Autoritatile din Oklahoma City au inchis sectiunea de autostrada care facea legatura cu orasul.

Ca sa stinga flacarile, pompierii au avut nevoie de aproape doua ore si de alte cateva ore ca sa curate soseaua de urmarile incendiului.

Ambii soferi implicati in accident au scapat numai cu rani usoare.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Pericol in Giulesti. O cisterna cu 2 tone de motorina s-a rasturnat
Pericol in Giulesti. O cisterna cu 2 tone de motorina s-a rasturnat

Gheata de pe strazile Capitalei si neatentia unui sofer grabit erau cat pe ce sa duca la o tragedie. O cisterna plina cu motorina s-a rasturnat miercuri seara pe Calea Giulesti. Soferul si un pasager sunt la spital.

Alerta in estul Poloniei, dupa ce doua trenuri de marfa s-au ciocnit
Alerta in estul Poloniei, dupa ce doua trenuri de marfa s-au ciocnit

Cele doua trenuri de marfa s-au ciocnit la periferia orasului Bialistok si o uriasa coloana de foc si de fum s-a ridicat deasupra caii ferate. Potrivit pompierilor, de vina sunt cateva vagoane cisterna care au explodat in urma impactului.

Pericol de explozie. Cisterna cu etanol, rasturnata pe DN6 in Mehedinti
Pericol de explozie. Cisterna cu etanol, rasturnata pe DN6 in Mehedinti

O auto-cisterna inmatriculata in Bulgaria, care transporta peste 22 de tone de alcool etilic, a izbit o camioneta oprita si s-a rasturnat. In timp ce soferul era dus la urgente, pompierii s-au miscat contra-cronometru ca sa evite o explozie uriasa.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.