A vrut să-și ceară iubita în căsătorie și a dat foc casei. Care a fost răspunsul primit

Ultima actualizare: 06-08-2020 10:01
A vrut să-și ceară iubita în căsătorie și a dat foc casei. Care a fost răspunsul primit
Profimedia

Cererea în căsătorie perfectă presupune multe pregătiri, în speranța unui răspuns care să-i facă fericiți pe amândoi. Pentru un tânăr din Marea Britanie, lucrurile au luat însă o turnură dezastruoasă.

 

Gestul romantic planificat de Albert Ndreu, de 26 de ani, a cauzat un incendiu care i-a distrus apartamentul din Sheffield, scrie The Sun.

Tânărul a petrecut două săptămâni plănuind cu meticulozitate cererea în căsătorie perfecta, după ce a cumpărat inelul de logodnă pentru iubita sa, Valerija Madevic, de 22 de ani.

El a decis să o surprindă umplând sufrageria cu peste 100 de lumânări și lumânărele și în jur de 60 de baloane.

A petrecut mai bine de patru ore pregătind momentul său romantic, din care două au fost rezervate numai pentru a umfla baloanele și a aprinde lumânările.

Albert a scris ”Marry Me?” (Vrei să fii soția mea? – n.red.) din lumânări aprinse, a pregătit o sticlă de vin și a pus să redea non-stop muzică romantică pe un difuzor.

A lăsat lucrurile așa și a mers apoi să o aducă pe iubita lui acasă.

Dar după ce a plecat, lumânările au provocat un incendiu care a distrus atât surpriza sa, cât și apartamentul.

Trei echipaje de pompieri au ajuns la locul incendiului, după ce Valerija a văzut când se apropiau de casă cum din apartamentul lor ieșeau nori de fum.

Albert a insistat însă să-și ducă planul până la capăt, chiar și după ce și-a văzut apartamentul distrus de flăcări.

A îngenunchiat în mijlocul camerei înnegrite de fum și a cerut-o pe Valerija în căsătorie, iar ea a spus ”da”.

 

”Când am primit florile m-am gândit că a spart ceva acasă”

 

Vorbind despre cererea în căsătorie, tânăra a spus că iubitul ei a întâmpinat-o la muncă cu flori, ceea ce a făcut-o să bănuiască că acesta a făcut o prostie.

”Când am primit florile am crezut că sigur a spart sau a distrus ceva în casă. Dar nicio clipă nu m-am gândit că a distrus tot apartamentul”, a declarat Valerija.

Tânăra a spus că a rămas șocată când a văzut apartamentul arzând, în drum spre casă, dar a avut parte de un șoc și mai mare când iubitul ei a cerut-o în căsătorie, din mijlocul casei distruse de flăcări.

”Mi-a spus că a greșit, casa noastră era literalmente în flăcări, dar el m-a cerut de soție. Și am spus ”da”, a completat tânăra. 

Albert și Valerija sunt împreună de mai bine de un an de zile, după ce s-au cunoscut pe un site de matrimoniale.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO