A pretins timp de 9 ani ca este ginecolog si a abuzat sexual zeci de paciente. Cum le pacalea ca sunt insarcinate

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00
medic getty

Un australian a fost pus sub acuzare dupa ce timp de 9 ani a pretins ca este ginecolog si a abuzat sexual zeci de femei.

Sub masca de medic ginecolog, Raffaele Lorenzo Di Paolo ar fi pacalit mai multe paciente ca este medic ginecolog specializat pe Fertilizare in Vitro si le-a abuzat sexual. Pe numele sau au fost emise 88 de capete de acuzare, conform The Guardian.

Intre 2006 si 2015, Di Paolo a oferit femeilor tratamente de fertilitate cu ultrasunete interne, timp in care a adunat suma de 342.000$.

El a luat sange de la pacienti pentru presupuse examene de testare, dar politia spune ca nu au putut fi gasite inregistrari de testare ale sangelui sau alte probe care au mai fost colectate.

De asemenea, Di Paolo i-a dat unei reclamante vestea ca este insarcinata, trimitandu-i prin MMS o radiografie in care pentru a apare un fat in uter, conform documentelor detinute de instanta din Melbourne, in prima zi a audierii sale. Testele ulterioare efectuate in spital, aratau ca aceasta nu este insarcinata. Politistii au gasit in telefonul lui Di Paolo aceeasi imagine trimisa mai multor femei.

Anchetatorii sustin ca Di Paolo nu a avut nicio calificare de la Universitatea Monash sau Universitatea La Sapienze din Roma, asa cum a pretins.

Australianul a negat toate afirmatiile autoritatilor, spunand ca el detine doar functia de homeopat, nu pretinde a fi un medic ginecolog inregistrat si nu a efectuat niciodata proceduri medicale cu ultrasunete.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO