A mers pe jos 500 km pentru a întreține relații sexuale cu o minoră. La sosire a avut o surpriză uriașă

14-10-2019 21:32

pedofil

Un bărbat din SUA a mers pe jos aproximativ 564 de kilometri pentru a întreține relații sexuale cu o minoră de 14 ani cu care vorbise pe Facebook.

Surpriza a fost că, de fapt, bărbatul în vârstă de 32 de ani vorbise cu un polițist care făcea parte dintr-o echipă de combatere a infracțiunilor asupra copiilor.

Tommy Lee Jenkins este acuzat că a încercat să manipuleze o minoră pentru a întreține relații sexuale cu aceasta, iar dacă va fi găsit vinovat va fi condamnat la 10 ani de închisoare, potrivit CNN.

„Națiunea noastră se confruntă cu o epidemie de abuzuri sexuale asupra copiilor, internetul facilitând comunicarea prădătorilor cu copiii din toată țara”, a declarat procurorul Statelor Unite, Matthew D. Krueger.

Totul a început după ce un polițist a postat o poză cu o fată pe nume „Kylee”, care locuia în Neenah, Wisconsin, împreună cu mama ei.

Suspectul a primit o cerere de prietenie din partea lui Kylee, iar apoi a început să o abordeze cu diferite mesaje cu tentă sexuală, se arată plângerea penală.

La începutul lunii octombrie, bărbatul a mers peste 108 ore pe jos pentru a ajunge la adresa pe care autoritățile i-au indicat-o de pe contul fetei.

De-a lungul călătoriei sale, Jenkins a trimis imagini cu zone prin care a trecut, inclusiv fotografii cu semne de ieșire și selfie-uri.

Autoritățile l-au arestat ​​pe Jenkins și urmează să se prezinte în instanță pe 23 octombrie.
 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO