A implinit 110 ani si a baut cate trei beri si un whiskey in fiecare zi. Ce s-a intamplat cand a renuntat la alcool

Dată publicare: 05-08-2015 16:14
Dată actualizare: 08-08-2015 05:53


Agnes Fenton

Agnes Fenton, din New Jersey, SUA, tocmai a implinit 110 ani, numarandu-se printre cei 600 din 7 miliarde de locuitori de pe Terra care au depasit aceasta varsta.

Fenton aude si vede foarte bine, citeste zilnic ziarul si asculta stirile la radio, dar, mai ales, iese frecvent in oras cu prietenii ei, potrivit Buzzfeed.

Batrana iubeste aripioarele de pui, fasolea verde si cartofii dulci. Doarme foarte mult si se roaga, dar nu crede ca acesta este secretul longevitatii ei.

Agnes spune ca in ultimii 70 de ani, in fiecare zi, a baut cate trei beri si un whiskey mic. Desi cantitatea poata insemna, pentru cei mai multi dintre noi, prea mare, ea sustine ca n-a avut niciodata vreo neplacere si este sanatoasa tun.

Pana la 40 de ani, Agnes nu a consumat deloc alcool, dar atunci a avut o problema minora de sanatate, iar medicul i-a recomandat sa bea cate trei beri pe zi. Ea a mai adaugat si un shot de whiskey.

Medicii de la azilul de batrani unde locuieste acum Agnes i-au sugerat ca ar fi timpul sa renunte la obiceiul ei, lucru pe care batrana l-a si facut, insa pofta de mancare i-a scazut considerabil si se gandeste sa revina la rutina ei zilnica.

Sursa: BuzzFeed


VIDEO PROTVPLUS.RO