A fost violata in timp ce dormea, insa si-a dat seama dupa o luna, cand a vazut ca e insarcinata

Ultima actualizare: 28-08-2012 09:45
somn

Iubita unui jucator de fotbal american a fost violata in timpul unei vacante in Londra, insa nu si-a dat seama de acest lucru decat dupa cateva saptamani, cand a vazut ca a ramas gravida.

Tanara de 21 de ani a adormit intr-o camera de hotel, dupa ce a baut prea multa sampanie. Cand s-a trezit goala, in dimineata urmatoare, i-a trimis un SMS lui Andrae Edwards, presuspusul violator, care a asigurat-o ca nu i s-a intamplat nimic. Politistii au aflat insa ca barbatul a facut mai multe fotografii indecente in timp ce fata dormea.

Ea a facut un avort, iar testele ADN au aratat ca Edwards era tatal copilului. Barbatul, care a fost arestat, a negat violul, sustinand ca tanara a fost cea care a initiat actul sexual. Chiar a adaugat ca s-ar fi oprit, daca fata i-ar fi cerut acest lucru.

Cei doi, impreuna cu grupurile lor de prieteni, au baut impreuna sase sticle de sampanie intr-un club de noapte, insa unul din amicii tinerii, care este musulman si nu a consumat alcool deloc, a declarat la proces ca Edwards i-a facut avansuri tinerei cat timp aceasta era constienta, dar a fost refuzat.

In jurul orei 3.30 AM, grupul a luat un taxi care i-a dus la hotel, iar cel care a ramas pentru a avea, chipurile, grija de tanara adormita a fost chiar Andrae Edwards.

Datoriile in functie de zodie, in Romania. Studiu: Gemenii, Sagetatorii si Racii cam "uita" de rate

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO