TikTok a ajuns la 732 de milioane de utilizatori pe glob, potrivit cifrelor oficiale. Noua strategie pentru reclame

Dată publicare: 14-04-2021 09:49
Dată actualizare: 14-04-2021 10:21


TikTok a ajuns la 732 de milioane de utilizatori pe glob, potrivit cifrelor oficiale. Noua strategia pentru reclame

TikTok a ajuns la 732 de milioane de utilizatori, au anunțat oficial reprezentanții rețelei de socializare chineze, care a cunoscut succesul în întreaga lume.

 

Este însă mai puțin decât estimările de până acum, care avansaseră cifra de un miliard de utilizatori, relatează news.ro.

Compania a organizat un eveniment pentru a prezenta noul format de reclame, unde au fost invitați advertiserii din SUA, oferind mai multe cifre despre succesul companiei.

În goana după monetizare, TikTok va lansa noi formate de reclame. Oficialii săi susțin că 47% dintre utilizatorii săi cumpără ceva ce văd în cadrul platformei.

Pentru a-şi convinge partenerii că au de ce să cumpere reclamă, TikTok a anunțat numărul de utilizatori la care a ajuns.

Astfel, în Statele Unite există peste 100 de milioane de utilizatori iar reţeaua chineză are o bază mare de utilizatori tineri, întrucât 59% dintre aceştia au sub 24 de ani.

La nivel mondial, reprezentanții TikTok spun că au ajuns, în total, la 732 de milioane de utilizatori care deschid aplicaţia cel puţin o dată pe lună.

Cifra înaintată de TikTok este în discrepanţă cu estimările neoficiale de până acum, care susţineau că platforma chinezească se apropie cu paşi mari de pragul de 1 miliard de utilizatori.

Sursa: Pro TV