iLikeIT. Noile telefoane de la Xiaomi au o cameră foto uimitoare de 108 megapixeli


Ultimul update: Miercuri 19 Februarie 2020 19:08
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020 09:36
Categorie: iLikeIT

La iLikeIT, Iulia Ionescu ne vorbește despre dispozitivele pe care ar fi trebuit să le vedem la Mobile World Congress de la Barcelona, eveniment care a fost anulat din cauza epidemiei cu coronavirus.

Alături de ea, în studio a fost invitat jurnalistul Tavi Palade, de la start-up.ro.

Un dispozitiv care ne-a atras atenția zilele trecute este cel de la TCL, un telefon despre care se spune că are un ecran rulabil. Acest aparat are un design foarte interesant - un display care aproape că se ascunde în spatele display-ului principal.

Evicent, toată lumea era curioasă să vadă acest uimitor device la târgul de tehnologie de la Barcelona, Mobile World Congress (MWC). Cei de la TCL sunt cunoscuți pentru faptul că sunt producători de ecrane și televizoare, în general, drept pentru care sunt și credibili atunci când vine vorba despre realizarea unui astfel de telefon.

Deocamdată nu știma dacă telefonul cu ecran rulabil de la TCL chiar urma să fie prezentat la MWC 2020, în mod fizic, adică, ci poate că urma să fie doar anunțat în fața jurnaliștilor.

Alte exemplare pe care, de această dată, le-am fi văzut cu siguranță la MWC 2020, sunt noile modele de smartphone-uri de la Xiaomi, care au fost lansate de curând în China, într-un eveniment grandios. Și, ce este de remarcat, este faptul că stocul lor a fost epuizat într-un minut, ceea ce spune multe despre așteptările publicului.

Noile telefoane Xiaomi sunt Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 PRO. Această companie a reușit în ultima perioadă să se diferențieze de celelalte firme prin telefoane cu specificații tehnice bune, dar cu prețuri accesibile.

Cele două noi telefoane au fost deja lăudate de cel mai bun site de review-uri a camerelor foto mobile, iar Xiaomi Mi 10 PRO se află în fruntea clasamentului datorită camerei sale foto uimitoare de 108 megapixeli.

Mai trebuie spus faptul că, deși cele două Xiaomi arată destul de asemănător din punctul de vedere al design-ului, specificațiile tehnice sunt diferite, bineînțeles.

Însă camera foto de 108 megapixeli se află pe ambele variante, diferențele fiind la senzorii de lentile ultra-wide, la senzorii pentru portret, precum și la camerele macro.

De asemenea, în mod ciudat, bateria Xiaomi Mi 10 este mai puternică decât cea PRO, având 4780 mAH, față de 4500 mAH.