iLikeIT. Batalia pentru BACALAUREAT 2013 in mediul online romanesc pe Google, Facebook si Twitter

Dată publicare: 09-07-2013 10:20
Dată actualizare: 12-07-2013 00:19


Bacalaureatul 2013 este o provocare greu de trecut, nu doar pentru elevii ajunsi la examenul maturitatii, ci de intreaga societate. Pe internet cautam rezultatele de la BAC, dar si solutii de chiulit sau copiat.

Cand stii unde sa cauti poti vedea foarte bine ce ii motiveaza pe elevi, dar si pe parinti, in aceasta perioada.

Subiectul cel mai fierbinte al momentului este bacalaureatul, asa ca internetul romanesc pare turat ... mai tare ca niciodata.

De unde stim asta? Putem vedea ce se cauta, cu ajutorul Google Trends, dupa ce fixam cateva filtrari de cautare. Cautari pe: bacalaureat - referate - copiat

O cautare rapida pe Facebook dupa cuvantul BACALAUREAT ne scoate la iveala si una dintre metodele infame: fituicile ... ca afacere.

Hai sa vedem cum stam pe Twitter, cu ajutorul Trendsmap. Aici putem admira harta subiectelor fierbinti de pe internet, pe Twitter. Romania este printre tarile care nu e inca foarte activa dar va incurajam sa va spuneti opinia cu un hashtag #bac2013.

Daca aveti cont, scrieti ce va impresionat pozitiv sau negativ ori poate ati asistat la ceva important scrieti condensat in 140 de caractere. Adaugati in text #bac2013 iar mesajul vostru va fi vazut de oricine da cautare cu #bac2013.

Zilele acestea ne intereseaza cel mai mult rezultatele la BAC. Asa ca echipa StirileProtv.ro munceste aproape non-stop.