Facebook a introdus noi funcții pentru Messenger Kids. Cum vor afla părinții tot ce fac cei mici


Ultimul update: Marti 04 Februarie 2020 16:06
Sursa: adweek.com
Data publicarii: Marti 04 Februarie 2020 14:56
Categorie: iLikeIT
facebook

Facebook a introdus mai multe funcții noi pentru aplicația sa, Messenger Kids, care a fost lansată în decembrie 2017, prin care părinții vor avea mai mult control asupra copiilor.

Părinții pot accesa aceste funcții atât pe iOS cât și pe Android, scrie adweek.com.

De asemenea, cei care au mai mulți copii pot folosi Messenger Kids doar selectând contul copilului pe care vor să-l acceseze.

Prin intermediul acestor funcții se poate vedea cu cine comunică copiii și tipul conversațiilor, dacă sunt cu video sau nu, ce fotografii au trimis dar și frecvența acestor discuții din ultimele 30 de zile.

De asemenea, adulții vor primi notificări când copiii lor șterg persoane din lista lor de prieteni și pot vedea și pe ce dispozitive sunt ei conectați.

Pe lângă toate aceste lucruri, cu ajutorul acestei aplicații, există și posibilitatea de a descărca și printa conversațiile celor mici, însă copii vor fi informați când părinții intenționează să facă acest lucru.

Aplicația are o funcție și pentru copii, prin care le oferă informații în legătură cu activitățiile pe care le desfășoară, fără a le fi furate datele personale și fără a primi reclame.

Facebook este cea mai mare reţea socială din lume, având peste două miliarde de utilizatori activi. În România, există aproape 10 milioane de conturi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: adweek.com