CES 2019. Aparatul care generează apă și ”fiola” care își spune ce să mănânci sănătos

Ultimul update: Joi 10 Ianuarie 2019 10:33
Data publicarii: Joi 10 Ianuarie 2019 10:21
Categorie: iLikeIT

O "fiolă" care îţi spune în fiecare zi cât de în formă eşti şi ce să mănânci, un aparat care îţi diagnostichează problemele scalpului şi un altul care produce apă în maşină.

Iată ce alte invenţii mai pot fi văzute zilele acestea la CES 2019, pe lângă cele prezentate de George Buhnici.

O companie israeliană a adus la târgul de electronice de la Las Vegas un dispozitiv care analizează aerul expirat, pentru a evalua metabolismul şi starea de sănătate a subiectului.

Dror Ceder, fondatorul companiei: "Dintr-o singură răsuflare, îţi spune dacă arzi carbohidraţi sau grăsimi. Şi în fiecare dimineaţă, când respiri în aparat, îţi face un plan de nutriţie personalizat, în funcţie de rezultate. Aşa că nu trebuie să ghiceşti cât zahăr era în mâncarea de ieri, câte calorii ai ars alergând, dacă ai dormit bine sau nu, dacă te-a afectat. În fiecare dimineaţă, poţi vedea în ce stare eşti."

Aplicaţia îi sugerează utilizatorului ce să mănânce în ziua cu pricina pentru a-şi regla metabolismul şi chiar de la ce restaurante poate comanda mâncare online.

Pentru că hidratarea este esenţială pentru o stare de bine, altă companie a inventat un aparat care extrage apă din aer şi care poate fi instalat în maşină. Compania afirmă că aparatul său are filtre care purifică apa chiar şi în zone cu poluare ridicată a aerului și că poate genera 5 litri de apă cu doar un watt.

Michael Rutman, reprezentant al companiei: "E primul generator de apă atmosferică integrat direct într-o maşină. Pentru că apa e generată instantaneu, nu e nevoie să o transporţi. N-ai nevoie de recipiente din plastic."

Pe de altă parte, dacă nu ştiţi ce fel de şampon să alegeţi ori nu înţelegeţi de ce vă cade părul, s-ar putea să vă ajute un aparat.

Folosind diverse tehnici de imagistică, acesta analizează scalpul şi proiectează pe o tabletă imaginile şi recomandările care se impun.

Rolanda Wilkerson, reprezentantă a companiei: "Consumatorii au probleme cu scalpul, dar nu ştiu care e cea mai bună metodă să le rezolve. Poate iau măsuri pentru ce se vede, şi anume mătreaţa, dar sunt o mulţime de lucruri care nu se văd şi care se pot întâmpla cu scalpul şi pot cauza probleme. De exemplu, sebum în exces sau reziduuri microbiene şi bacteriene."

Aparatul este deja comercializat pe unele pieţe din Europa.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

iLikeIT. Cele mai ciudate produse de la CES 2019: oglinda cu boxă și litiera cu bluetooth
iLikeIT. Cele mai ciudate produse de la CES 2019: oglinda cu boxă și litiera cu bluetooth
ilikeIT
iLikeIT. Aplicația unor români, prin care îți poți face rezervare la restaurant
iLikeIT. George Buhnici s-a urcat pe prima ”motocicletă zburătoare” din lume
Decizie drastică luată de WhatsApp. De câte ori mai puteți trimite un mesaj
iLikeIT. Noua tehnologie menită să facă viața mai ușoară persoanelor cu dizabilități
”10 years challenge”. Ironia Ambasadei Suediei pentru Guvern și glume despre politicieni
iLikeIT. Elicopterul hibrid care ar putea să facă naveta, în curând, între orașe
Facebook
Sondaj: Utilizatorii Facebook nu știu că informaţiile lor sunt înregistrate de companie