Ce a descoperit o femeie în baie. Soțul prietenei ei a recunoscut totul

Ultima actualizare: 14-08-2020 14:00
baie
Yuhang Police/ WeChat

O tânără din China a avut un șoc când a descoperit o cameră ascunsă în baie, aflând ulterior că a fost montată de soțul cele mai bune prietene.

Femeia spune că a observat dispozitivul de luat vederi în timp ce făcea duș, în apartamentul pus la dispoziție de compania la care lucrează, relatează Daily Mail.

Aceasta a depus o plângere la poliție, iar agenții au aflat că cel care a instalat camera de luat vederi este soțul celei mai bune prietene a victimei. Bărbatul s-a strecurat în apartament în timp ce acestea erau plecate în oraș.

Femeile sunt colege de serviciu și au împărțit același apartament până de curând, când una dintre ele s-a căsătorit și s-a mutat. De atunci, victima spune că nu închide ușa pe timpul zilei, deoarece campusul este unul sigur și întotdeauna s-a simțit în siguranță.

Așa a putut soțul prietenei ei să se strecoare și să monteze camera sub chiuvetă. Acesta și-a recunoscut vina și a fost reținut pe 3 august. El reușise să înregistreze 7 clipuri în 2 zile, până când camera a căzut pe podea și a fost dat în vileag. Și-a motivat gestul spunând că a acționat impulsiv, vrând să se distreze.

Soția sa a avut parte de un șoc atunci când a aflat, afirmând că nu poate crede că a făcut ceva „atât de dezgustător”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO