Un grup de 6 persoane a câștigat tragerea Loto din seara de Anul Nou. Cum a ales numerele norocoase

Ultima actualizare: 13-01-2020 14:36
bani, lei
iStock

Un grup de 6 jucători din localitatea Bozovici, județul Caraş-Severin, este câștigătorul marelui premiu al tragerii suplimentare Loto 6/49 din seara de Anul Nou, în valoare de peste 3,73 milioane lei.

“Să aveţi norocul nostru, mult succes!”, este mesajul pe care câştigătorii au dorit să-l transmită tuturor jucătorilor

"În cursul zilei de astăzi, s-au prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorii premiului de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019, în valoare de 3.737.765 lei, adăci peste 782.000 de euro", a transmis, luni, Loteria Română, care precizează că norocoșii câștigători nu au dorit să-şi facă publică identitatea.

Cei 6 câștigători (patru bărbaţi şi două femei) au vârste de 40 şi 50 de ani și spun că toți joaca în mod regulat la Loto, însă este pentru prima dată în care au participat în această formulă.

Aceștia susțin că această formulă de joc le-a purtat noroc pentru că până acum, jucând individual, nu au câştigat niciodată.

Câștigătorii au povestit că fiecare a pus câte două numere şi li s-a părut interesant că fiecăruia i-a ieşit câte un număr din cele 6 câştigătoare.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO