Sunt pregatiti sa joace orice rol: elfi, printi sau spiridusi. Cat costa sa inchiriezi un actor pentru petrecerea copilului

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13

In perioada sarbatorilor, toti parintii vor sa isi surprinda placut fetitele si baietii, dar stim deja ca nicio petrecere nu are farmec fara personaje magice din lumea filmului sau din cea a basmelor.

Studentii sau actorii aflati la inceput de drum cunosc pretentiile copiilor, asa ca sunt pregatiti sa interpreteze orice rol, evident contra cost. In functie de dorinta celui mic, adultii pot inchiria printi, printese ori spiridusi - cu 1000 de lei pe ora.

Dupa ce coboara de pe scena marilor teatre, pe multi dintre actori ii veti intalni, vara sau in luna decembrie, la petreceri private, in gradinite ori in casele oamenilor, interpretand diferite roluri cum ar fi: printi, printese, elfi, spiridusi sau de ce nu Mosi Craciun.

Pe Juliana am gasit-o la teatrul Ion Creanga din Bucuresti, interpretand rolul Craiesei Zapezii. In cei 12 ani de spectacole s-a transformat de sute de ori.

Juliana: "Am jucat si in malluri, am jucat in piata, in parcuri. In general la petreceri e o admosfera de joc mai mult decat ceva legat strict de latura teatrala."

In functie de experienta, actorii cer intre 100 si 200 de lei pe ora.

Mihai Cojocaru, actor: "Am jucat multe personaje de desene animate. De exemplu, acum in perioada Craciunului, spiridusi si elfi. Este un ban de buzunar in plus si ne ajuta."

Internetul e plin de oferte venite si de la firmele specializate in acest gen de divertisment. Ii puteti invita la petrecere, contra cost, pe Ariel, Filip, Aurora Elsa ori Ana.

Nicoleta Oprea, reprezentant firma: "O petrecere complexa cu 10 copii, cu Elsa si print, ar fi 1000 de lei."

Preturile pornesc de la 120 de lei si pot ajunge pana la 200 de lei pe ora.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO