Românul care a refuzat 500.000 de euro la Imperiul Leilor. Cine i-a făcut oferta


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 14:19
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 14:10
Categorie: Stiri Economice
Omul de afaceri Dan Popa

Un antreprenor român a refuzat o ofertă de o jumătate de milion de euro pentru o parte din afacerea sa, în cea de-a doua ediție a Imperiului Leilor, de la PRO TV.

Din dragoste pentru fiica sa, Dan Popa a creat piese de mobilier multifuncționale, care pot fi transformate în masă, balansoar și tobogan. Afaceristul cerea pentru 25 la sută din companie suma de 500.000 de euro.

Dan Popa a primit de la Mohammad Murad oferta unei investiții de 500.000 de euro pentru 50% din afacere, însă concurentul a refuzat.

Momente emoționante la Imperiul Leilor

 

Investitorul Mohammad Murad a uimit, în ediția de miercuri, după o ofertă de nerefuzat pe care i-a făcut-o unui tânăr, pentru 1 la sută din afacerea sa cu sucuri naturale.

Nicolae Mavrichi, în vârstă de 34 de ani, a început o afacere cu sucuri naturale preparate chiar de el. Tânărul, care și-a petrecut primii 18 ani din viață într-un orfelinat, este singurul angajat al firmei, el ocupându-se de producerea și distribuirea sucurilor.

„Un antreprenor din domeniul publicității m-a luat sub aripa dânsului de la vârsta de 16 ani. M-a dezvoltat, m-a învățat anumite chestii. Eu provin din centrul de plasament”, le-a spus Nicolae celor 5 investitori, mărturisind că nu știe motivul pentru care părinții lui au renunțat la el.

După ce patru dintre jurați s-au retras, fondatorul brandului Phoenicia, Mohammad Murad, a uimit pe toată lumea, oferindu-i lui Nicolae Manolache să investească în 45.000 de euro pentru 1 la sută din afacerea lui.

Ulterior, juratul a explicat că mama lui se ocupă de mai mulți copii aflați într-un centru de plasament, deși are peste 70 de ani, iar gestul lui o va bucura foarte mult pe aceasta.

 

Cei 5 investitori de la Imperiul Leilor sunt: Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Mohammad Murad, și Monica Cadogan.

În cadrul emisiunii, diverși antreprenori își prezintă ideile de afaceri, care speră ei, o să prindă contur cu ajutorul investitorilor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO