O studentă a obținut un internship la Microsoft după un mesaj postat pe LinkedIn


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 11:58
Categorie: Stiri Economice
logo Microsoft

O studentă din Miami a obținut un internship la Microsoft după ce a publicat un mesaj pe LinkedIn, în care a anunțat că este în căutarea unui internship în domeniul financiar pentru vara anului 2018.

În mesajul publicat în noiembrie, Akosua Boadi-Agyemang l-a etichetat în postarea sa chiar pe Jeff Weiner, CEO-ul LinkedIn, rețea socială profesională deținută de Microsoft.

"Nu poți fi prea îndrăzneț pe LinkedIn", este concluzia studentei, originară din Botswana, scrie Business Insider.

"Mereu mi s-a spus să fiu îndrăzneață. Sper că, într-o zi, acest lucru mă va ajuta să îmi ating obiectivele", a scris studenta.

Mesajul său a devenit viral, mulți fiind surprinși de curajul fetei. După trei luni de la mesajul inițial, studenta a revenit cu noutăți, anunțând că a obținut un internship la Microsoft.

"Știu că mulți vă întrebați care a fost rezultatul postării mele virale. Am primit foarte multe mesaje de LinkedIn, mesaje și comentarii. Sunt mai mult decât entuziasmată să anunț oficial că voi colabora cu Microsoft în această vară", a anunțat studenta.

Cea de-a doua postare a primit un comentariu chiar de la CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, care a felicitat-o pentru internship.

”Îți mulțumesc că ți-ai împărtășit povestea, pentru entuziasmul și curajul pe care postarea ta le-a transmis și altora”, a scris Nadella.

Sursa: Business Insider

Meseria care va domina piața muncii. Program flexibil și salariu de 1.000 euro din primele luni
Vladimir Putin consideră că fosta carieră de spion l-a ajutat să fie preşedinte
VIDEO PROTVPLUS.RO