Exista si slujbe de vis. Salariu de 3.000 de dolari pe luna ca sa dormi la locul de munca


Ultimul update: Marti 01 Mai 2012 02:50
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2011 12:20
Categorie: Stiri Economice
Dolari

Faci parte din persoanele lenese chiar si atunci cand vine vorba de activitati facile? Daca esti o fire petrecareata, obisnuiesti sa iesi noaptea in oras si mergi la culcare abia in zorii zilei, afla ca exista un job perfect pentru tine.

O galerie de arta din Moscova cauta o persoana care sa doarma intre orele 10 a.m. si 9 p.m., chiar in institutie, informeaza site-ul Russia Today, citat de incont.ro.

In plus, angajatul/angajata care va lucra pe post de “exponat” va fi platit/a pentru “efortul” sau. Cu 150 de dolari pe zi. Un scurt calcul arata ca acesta va fi rasplatit cu 3.000 de dolari pe luna. Pozitia deschisa in cadrul unei galerii de arta din capitala Rusiei este disponibila pentru o perioada de trei luni.

Termenii si conditiile jobului sunt destul de rezonabile, avand in vedere ca reprezentantii galeriei pun la dispozitia “exponatului” un pat dublu, lenjerie curata, pijamale, iar in cazul in care acesta din urma are nevoie, pastile pentru dormit (dupa efectuarea unei consultatii medicale, subliniaza reprezentantii institutiei).

Promitem sa nu-l vindem pe prietenul nostru adormit intr-o colectie privata”, a glumit angajatorul rus, citat de Russia Today.

Sursa: incont.ro

VIDEO. De ce a renuntat o tanara la un salariu de 70.000 de dolari, pentru a fi prostituata
CIA recruteaza agenti. Ce salariu cu multe zerouri+beneficii ofera americanii
Romanii au castigat mai putin in august fata de iulie. Profesorii au pierdut cel mai mult la salariu
VIDEO PROTVPLUS.RO