Avertisment: Oamenii mor frecvent in ziua de salariu. VIDEO

Ultima actualizare: 23-10-2012 15:12
bani

Un studiu recent sugereaza faptul ca sansele unui individ de a muri sunt mult mai mari atunci cand primeste bani. Nu conteaza varsta, averea sau statutul social ori starea civila, regula se aplica tuturor.

Universitatea Notre Dame a facut un studiu amplu in care a examinat milioane de dosare ale oamenilor morti in ultimii trei ani de zile, care au fost clasati in patru mari categorii sociale.

Grupurile au luat in calcul pensionarii, militarii, familiile platitoare de impozite, dar care aveau restante si rezidenti care au primit dividende de la un fond de investitii. 

Pentru fiecare grup demografic in parte, studiul a aratat ca moartea intr-un accident de masina, din cauza unui atac de cord sau in urma abuzului de droguri a aparut la scurt timp dupa ce oamenii erau platiti.

Asadar, de ce mor oamenii in ziua de lefa? Echipa de cercetatori sustine ca oamenii tind sa traiasca pe muchie de cutit, sa faca tot felul de acte necugetate in momentul in care au mai multi bani in buzunar. Or aceasta crestere a numarului de activitati riscante duce automat si la o crestere statistica a numarului de morti. Cine-ar fi crezut ca niste bani in plus te pot omori?! Tu ce parere ai despre studiul acesta?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO