Vestul Salbatic la Constanta! Agent de paza impuscat de un hot!

Ultima actualizare: 22-08-2012 09:13

Scena s-a petrecut intr-un complex comercial dezafectat. Mai multi indivizi aflati, se pare, la furat in zona au fost prinsi de agentii de paza in plina actiune. Vazandu-se incoltit, unul dintre suspecti a scos un pistol cu aer comprimat si a tras.

In cladirea fostului mall se aflau numeroase componente metalice, dar si depozite de tigari si piese auto. Prada tocmai buna, si-au spus hotii! Asa ca au sarit gardul si s-au pus pe treaba.

Agentii de paza, care au chemat si ajutoare, le-au cam stricat planurile. In scurt timp, zona a fost impanzita de fortele de ordine. Hotii au reusit sa se strecoare inapoi afara, insa unul dintre ei a fost inconjurat si, in disperare de cauza, l-a impuscat in mana pe unul dintre agentii de paza. Suspectul a fost retinut.

La aflarea vestii ca tanarul a fost prins, rudele acestuia s-au strans ciorchine in fata sediului de politie. Au propria lor varianta despre cele intamplate si incearca sa-i induioseze pe oamenii legii, jurand ca tanarul a fost ridicat fara nicio vina.

In timpul anchetei, insa, barbatul a recunoscut ca venise la furat.

Daca va fi gasit vinovat risca cel putin trei ani de inchisoare. Politistii continua cercetarile pentru a-i identifica si captura si pe complicii lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO