Urmarire ca in filme, cu focuri de arma, pe litoral!

08-06-2009 00:00


Cea mai buna aparare e atacul, si-au zis probabil patru fugari care au dat o "reprezentatie" pe litoral. Au vrut sa sparga un autoturism, dar nu le-a iesit, apoi au incercat sa dispara cu masina in statiunea Mamaia.

Cei patru indivizi, pusi pe capatuiala, au spart o masina parcata in statiunea Mamaia, tentati de o poseta lasata pe bancheta. Au fost vazuti insa de proprietarul autoturismului, care a sunat imediat la 112. Si, tot imediat, un echipaj de politie a pornit in urmarirea masinii cu care au disparut suspectii.

Agentii au cerut ajutoare, asa ca pe urmele fugarilor au pornit inca trei echipaje. Politistii au gonit dupa ei mai bine de 15 kilometri si au tras cateva focuri de arma, pentru ca suspectii pareau de neoprit. Si asa ar fi ramas, daca o alta masina nu le-ar fi taiat calea.

Cand au fost capturati si dusi la sectie, indivizii, cu varste cuprinse intre 23 si 33 de ani, au inceput sa urle la politisti, de suparare ca au fost prinsi. Au avut si ajutoare de nadejde, mai multe rude sosite intr-un suflet la sectie, cu chef de scandal.

Tags: furturi,

VIDEO PROTVPLUS.RO