Un sef de post din Timis, suspectat ca ar fi cerut bani unor infractori

Ultima actualizare: 09-07-2012 04:40

Ancheta delicata pentru politistii din Timis care trebuie sa afle daca un coleg, sef de post, aplica legea in functie de sumele primite de la infractori.

Agentul ar fi fost filmat cu o camera ascunsa in timpul unei negocieri cu un tanar ce-i promitea mii de euro numai sa-l scape de dosarul penal care ii face zile amare. Acuzatul spune ca este o biata victima: un interlop recidivist pe care l-ar fi trimis in inchisoare le-ar fi ordonat "subalternilor" o inscenare.

Cei care se duc sa negocieze cu seful de post se filmeaza inainte de intalnire, increzatori in reusita demersului lor. Locul stabilit: un drum de tara, pe care rareori circula cate o masina. Se trece direct la subiect. Unul dintre tineri a fost reclamat pentru sechestrare si ar vrea sa scape de dosar.

Seful de post promite ca il ajuta. Si pare sa primeasca si un avans pentru asta. 

Imaginile au ajuns si sub ochii sefului politiei judetene Timis care a ordonat apoi o ancheta. Specialistii trebuie sa afle daca in inregistrarea cu pricina este chiar vocea sefului de post incriminat, daca discutia s-a purtat exact atunci, in masina lui, sau daca intr-adevar au fost suprapuse imagini peste o conversatie trucata, asa cum sustine politistul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO